Check your answers

 

Did you solve all the clues?

Check your answers against ours (correct as of July 2017):

1. Historic travel: Europe PMC

Answer: 0000-0002-9159-8030

 

2. Nice moves (genetically speaking): Ensembl

Answer: HG02568 from the Gambia

 

3. Cool destinations (polar exploration): EBI Metagenomics

Answer: ~10%

 

4. Getting high (adapting to high-altitude): ArrayExpress

Answer: P-GSE55175-4

 

5. The joys of travel (food) part 1: IntAct

Answer: Q4W5W8

 

6. The joys of travel (food) part 2: ChEMBL

Answer: CHEMBL526909

 

7. Travel challenges (jet-lag): Complex Portal

Answer: O15516

 

8. Perils of travel (Zika virus and global health): PDBe and EMDB

Answer: EMD-8116

 

9. Plants in sppaaaacccceee (future travel): Expression Atlas

Answer: GO:0005794 or GO:0043565

 

10. For want of travel friends and survival skills: EBI Search

Answer: PMID:26490794